opc_loader

Stropdas verzorgenstropdas verzorgen

Als u stropdassen koopt dan wilt u natuurlijk wel dat deze dassen in een goede staat blijven. sommige mensen kopen een stropdas om een paar keer te gebruiken maar u wilt natuurlijk wel dat u de stropdas ook in de toekomst kunt blijven gebruiken. Daarom is het belangrijk dat u de stropdas goed verzorgd, schoonmaakt en opbergt. Hiermee kunt u de kwalitatieve stropdassen in een goede staat houden waardoor de levensduur langer wordt. We hebben daarom hier een aantal tips voor u op een rijtje gezet waarmee u de stropdas goed kunt verzorgen. U kunt aan de binnenkant kijken of uw stropdas van polyester of zijde is gemaakt. alle stropdassen in ons assortiment zijn van polyester gemaakt.

 

Onze polyester stropdassen schoonmaken.

Zoals hierboven al staat zijn al onze stropdassen van polyester gemaakt. Een polyester stropdas vergt een andere manier van reinigen dan een zijden stropdas. Het reinigen van een polyester stropdas is relatief eenvoudig. Als u een polyester stropdas wilt reinigen dan heeft u alleen heet water of stoom nodig. Bij hardnekkige vlekken kunt u een beetje schoonmaakmiddel gebruiken maar dit middel mag geen bleekmiddel bevatten. Door bleekmiddel gaan de kleuren van de stropdas namelijk vervagen. 

 

Een zijden stropdas schoonmaken.

Het reinigen van een zijden stropdas is iets moeilijker. Mensen hebben veel verschillende meningen over de beste manier om een zijden stropdas schoon te maken. Een zijden stropdas moet u in geen geval wassen met water! Het is verstandiger om naar een stomerij te gaan en de zijden stropdas te laten stomen of in het ergste geval chemisch te laten reinigen.

 

Stropdassen niet strijken.

Bij de meeste stropdassen is het geen goed idee om deze te strijken. Door de hitte van het strijkijzer kan het voorkomen dat de stropdas beschadigd raakt. Het is wel mogelijk om de hete stoom van het strijkijzer te gebruiken om de stropdas schoon te maken. De meeste kreukels en vlekjes zullen hierdoor al snel verdwijnen. Als dit ook te riskant is dan kun je proberen een schone doek op de stropdas te leggen en deze vervolgens te strijken. Zorg er hierbij door dat je de doek voorzichtig strijkt en niet te hard drukt. De binnenvoering van de stropdas kunt u beter overslaan bij het strijken omdat dit materiaal erg dun is en minder goed tegen de hitte kan.

 

Stropdassen verzorgen en goed bewaren.

Een stropdas kunt u op verschillende manier opbergen. U kunt de stropdas ophangen, oprollen of neerleggen. Veel mensen leggen de stropdassen mooi overzichtelijk neer omdat ze niet willen dat de dassen opgestapeld worden. Als u de stropdas oprolt dan kunt u deze ook mooi bewaren in de kast. Het belangrijk dat u de stropdas in ieder geval op een plek bewaard waar er weinig stof en geen zonlicht bij kan komen. Zonlicht kan er namelijk voor zorgen dat de kleur vervaagt.

 

Speciale stropdas hangers kopen.

Er zijn ook speciale stropdashangers en andere accessoires op de markt. Speciaal om uw stropdas goed op te hangen en te bewaren.

Winkelwagen
Bereikbaar

T: 0252 86 17 01

E: contactformulier

klantenservice

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00

Recensies
Geen reviews
Betaalgemak

betaalgemak

Verzending

Voordelige Postnl verzending

postnl pakketpost

Normaal €2,95
 Gratis boven €50,-

Voordelen
       
    oranje plus    Alle varianten
       
  oranje plus   Alle accessoires
       
  oranje plus   Eenvoudig bestellen
       
  oranje plus   14 dagen proberen
       
  oranje plus   2 jaar garantie
       
  oranje plus   Snelle verzending
       
  oranje plus   Gratis boven €50,-
       
  oranje plus   Achteraf betalen