opc_loader

Stropdas voor groot en klein

Heb je binnenkort een leuk feestje? Of ga je binnenkort trouwen? En wil je dat de outfit van je kleine man op die van jou lijkt? Niets makkelijker dan dit:

Papa en zoontje in dezelfde outfit

Kies jezelf bijvoorbeeld voor een blauwe pak met een wit overhemd, dan kun je ook je jonge man een mooi pakje laten dragen. Vind je dat iets over de top? Je jongen kan natuurlijk ook een leuke spijkerbroek of en leuk chino met een wit overhemd dragen. Combineer je outfit met een paar accessories in een bepaalde kleur voor jezelf en laat je kleine man een stropdas in dezelfde kleur dragen. Ik zie het plaatje nu al voor me. En mama is er zeker ook happy me.

Kinderstropdassen

Kinderstropdassen zijn het ideale accessoires voor de jonge mannetjes met een lengte van 140cm to 160cm. In combinatie met een leuk overhemd, spijkerbroek en leuke sneakers is ook je kleine man top gestyled voor het aanstaande feestje.

Mannen Accessoires

Voor de kinderen zijn er kinderstropdassen in dezelfde stof als de stropdassen voor mannen. Bij deze dassen zijn er ook nog een aantal andere accessoires, die je outfit compleet maken. Een stropdas kopen wordt zo een feestje.

Vlinderstrik

Wil papa toch liever geen stropdas, maar liever een ander accessoire om zijn nek binden. Dan is een leuke vlinderstrikje en mooie alternatief. Ook deze zijn in de kleur van de kinderstropdassen leverbaar. Wil je een vlinderstrik kopen? Je hebt dan de keuze uit voorgeknoopte strikjes of zelfstrikkers.

Pochet

Om het plaatje nog af te maken, kun je een leuk pochet of in dezelfde kleur als je stropdas/ strik of in een contrasterende kleur in je borstzak steken. Dit geeft een persoonlijke touch aan je colbert en maakt van je outfit een leuk geheel. Vind hier meer informatie over pochetten.

Manchetknopen

Wil je nog een stapje verder gaan? Draag dan een paar leuke manchetknopen in dezelfde kleur. Een klein, maar bijzonder detail. Let er wel op dat je een overhemd met dubbele manchetten draagt.

Shawls voor dames

Wil mama, oma of tante ook leuk in het plaatje passen. Kies dan een shawl in de kleur van de heren accessoires. Of ga voor een leuk sieraad in dezelfde kleur. Op Stropdassen.com vind je stropdassen en sjaals die als een matching set worden aangeboden.

Met een paar kleine accessoires maak je zo in een mum van tijd een leuke outfit, waar je zeker veel complimentjes voor krijgt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.